Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΟΥ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ ή ΠΟΡΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ???
  • του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ο λόγος γίνεται για την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έχουν μπει πλέον για τα καλά στην τελική τους ευθεία. Τυπικά θα επισφραγίσουν και με τη βούλα του όποιου εκλογικού αποτελέσματος, μια διαιρεμένη Ελλάδα με καταλύτη τον εθνοκτόνο Καλλικράτη, και ταυτόχρονα θα μπολιάσουν και τυπικά τη ζωή μας με τους καρπούς του εθνοκτόνου λαθρονόμου, που αποτέλεσε και την πλέον εκτεταμένη και δραστική παρέμβαση ενός πολιτικού συστήματος υποταγμένου, το οποίο δε δίστασε να στοχοποποιήσει πρόστυχα, προκλητικά και απροκάλυπτα την ίδια την υπόσταση της Ελληνικής κοινωνίας.
Επί της ουσίας, και σε πολιτικό πάντα επίπεδο, οι στρατηγικές των συνιστωσών του πολιτικού συστήματος κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είναι και δεδομένες και εν πολλοίς αναμενόμενες.
Ο κυβερνητικός του βραχίονας θα συνεχίσει ανεπηρέαστος τις πολιτικές υποταγής και ραγιαδισμού τις οποίες ενστερνίστηκε, και τις οποίες έσπευσε αδίστακτα να προσδιορίσει ως κυρίαρχη «εθνική στρατηγική».
Το περίγραμμά τους που συνίσταται στην «επικαιροποποίηση» του πακέτου υποτέλειας, προετοιμάζει τη χαριστική βολή στο ασφαλιστικό, την περαιτέρω εφαρμογή των πλέον ανάλγητων μεθόδων με στόχο το απόλυτο πλιάτσικο στα λαϊκά εισοδήματα, την ισχυροποίηση των θεσμών καταστολής των λαϊκών αντιστάσεων. Το απόλυτο πακέτο… της απόλυτης δυστυχίας… με στόχο την απόλυτη και γενικευμένη κοινωνική υποταγή στο επικίνδυνο πολιτικό πείραμα που αναπτύσσουν με θέατρο τη χώρα μας, οι στρατηγικοί σχεδιαστές της Παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ταυτόχρονα, ο πλέον ταπεινωτικός ραγιαδισμός στην εξωτερική πολιτική και στη διευθέτηση των κορυφαίων εθνικών μας θεμάτων, προετοιμάζει μέσω και της μυστικής διπλωματίας, το προσφορότερο έδαφος για ανεπίτρεπτες εθνικές υποχωρήσεις και επικίνδυνες εθνικές εμπλοκές, οι συνέπειες των οποίων θα είναι οδυνηρές και προφανώς μη αναστρέψιμες.
Ο αντιπολιτευόμενος βραχίονας του πολιτικού συστήματος, τρώει τις σάρκες του και καταγίνεται με τις κοντόφθαλμες μικροπολιτικές του. Κούφια συνθήματα και κούφια λόγια θα επιβαρύνουν με ηχορύπανση τη ζωή μας. Ωστόσο θα παραμένουν και ακριβοπληρωμένα από τον κρατικό προϋπολογισμό ανέξοδα και κυρίως θα τροφοδοτήσουν επικίνδυνα αδιέξοδα αφού ούτε σαφή περπατησιά διαθέτουν, ούτε πολύ περισσότερο ξεκάθαρη στόχευση με στόχο την οργάνωση της πάλης αυτού του λαού με στόχο τον άμεσο ξεσηκωμό και την απαλλαγή του από τους δυνάστες του.
Στόχος όλων είναι τα κουκιά. Για να επιδοθούν την επόμενη μέρα στην προσφιλή ενασχόληση της καταμέτρησής τους. Επιδίωξή τους να αποδείξουν μέσω των καταμετρημένων κουκιών ότι υπάρχουν πολιτικές δήθεν δικαιωμένες και εμπιστοσύνη εξασφαλισμένη από ένα λαό που δεινοπαθεί.
Παραμύθια της Χαλιμάς, από τους πρωταγωνιστές ενός πολιτικού συστήματος που αγωνίζονται να διατηρήσουν τον πρωταγωνιστικό ή τον συμπληρωματικό τους ρόλο μέσα σ αυτό. Γιατί η αλήθεια που όλοι αρνούνται να δουν είναι απλή και ξεκάθαρη.
Στη συνείδηση αυτού του λαού ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ η πολιτική που τον καταδυναστεύει και τον οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση και το τσάκισμα της εθνικής του περηφάνιας.
Στη συνείδηση όμως αυτού του λαού ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ούτε και οι ποικιλόχρωμες αντιπολιτευτικές κορώνες. Οι φανφάρες όσο πομπώδεις και αν είναι, δεν είναι δυνατόν να κρύψουν πίσω τους ούτε τις πολιτικές ατολμίες, ούτε τα πολιτικά αδιέξοδα που έχουν κυριολεκτικά καπελώσει τη σύγχρονη πολιτική ζωή. Αυτός ο λαός αρνείται να δικαιώσει συνθήματα και κούφιες μεγαλοστομίες. Και όλοι εκείνοι που θα επιχειρήσουν λαθροχειρώντας και μαγειρεύοντας αριθμούς να αποδείξουν κάτι τέτοιο, ξέρουν καλά πως είναι υποκριτές πρωτίστως απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Αυτός ο λαός περιμένει πρωτοβουλίες ανατροπής. Περιμένει τολμήματα που να υπερβαίνουν τις βολικές συνήθειες των επαγγελματιών αντιπολιτευόμενων. Περιμένει πρωτοβουλίες που θα τον εμπνέουν και όχι αναλύσεις βαθυστόχαστες που θα ανακυκλώνουν μια ιδιότυπη μιζέρια συμβιβασμού με τα τεκταινόμενα. Περιμένει πρωτοβουλίες που θα οργανώσουν τον ξεσηκωμό του προκειμένου να ανατρέψει τα εφιαλτικά σχέδια που εξυφαίνονται σε βάρος του.
Καιρός λοιπόν να αποφασίσουν όλοι αν αυτό που θα μετρήσουν την επόμενη περίοδο θα είναι τα παρασυρμένα κουκιά ή το πραγματικό τους μπόι στην μεγάλη υπόθεση της οργάνωσης του καθολικού ξεσηκωμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η συμμετοχή εκ μέρους σας στην συζήτηση είναι - όχι μόνο ελεύθερη - αλλά και επιδιώκεται. Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα υβριστικά