Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση του Μπόμπολα στην τσέπη των Ελλήνων μέσω του “εθνικού Τζόγου”


 
  • Η μάχη του Μπόμπολα για τον τζόγο κορυφώνεται. Εδώ και μήνες έχει βάλει τον γιο του Φώτη να τα βρει με τον Κόκκαλη για να μην χτυπηθούν. Τα βρήκαν, και έτσι ο Κόκκαλης βάζει την τεχνογνωσία και ο Μπόμπολας το… λάδι. Κατεβαίνουν μαζί να τα πάρουν όλα!!!
  • Ποια όλα;..
Είναι γνωστό και υπάρχουν χιλιάδες δημοσιευμένες και προσβάσιμες από το διαδίκτυο μελέτες που αναλύουν το φαινόμενο της ροπής του ανθρώπου να παίζει τα τελευταία του λεφτά στον τζόγο, όποιας μορφής και αν είναι αυτός, σε συνθήκες κρίσης. Μάλιστα σε συνθήκες ακραίας κρίσης, η βιομηχανία του τζόγου γιγαντώνεται, αποστραγγίζοντας και τα τελευταία €€€ από τις τσέπες των ανυποψίαστων πολιτών που παρασύρονται σε καζίνα, στα διαδικτυακά στοιχήματα, στο κανονικό “στοίχημα” και στο καινούργιο videolotto που ετοιμάζεται!..
Είναι πολλά τα λεφτά Αρη!!! δισεκατομμύρια €€€ και όλα έρχονται από τις τσέπες των εξαθλιωμένων Ελλήνων πολιτών… και είναι μετρητά!!!


Η οικογένεια του Μπόμπολα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Κάποιοι λένε ότι πάει για φούντο, και στα Media και στις κατασκευές όπου έχει μείνει με το 1/4 του προσωπικού. Η τελευταία του ελπίδα είναι τα δισεκατομμύρια του Τζόγου.
Αυτό το διάστημα έχει κορυφώσει την προπαγάνδα από όλα τα ΜΜΕ του… κυρίως από το Mega. Οι δύστυχοι χαλκόφωνοι του δελτίου των 8… έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους για το ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που θα σώσει την Ελλάδα βάζοντας τάξη στο χάος, για να εισπράξει και το κράτος κανα φόρο (στην πραγματικότητα ψίχουλα… το μεγαλύτερο έσοδο πάει στα δυο συνεταιράκια που παίρνουν “όλο το χαρτί”!)
Έτσι, ο υπουργός, πιθανότατα με τις τσέπες να ξεχειλίζουν πεντακοσάρικα, βρίσκει την απαραίτητη προπαγανδιστική στήριξη για να περάσει το νομοσχέδιο… με την “ηθική” άνεση που περνάει και όλα τα αντίστοιχα το τελευταίο διάστημα…
Ένα ακόμα έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών εξυφαίνεται από τον μαέστρο του είδους Γιώργο Μπόμπολα (αν και έχει “ντρεσάρει” και τον γιο του τον Φώτη για μερικές βρομοδουλειές).
Κάτι μας λέει ότι “κάτι θα πάει στραβά” με όλο το ζήτημα της μονοπώλησης του Τζόγου από τον Μπόμπολα…
Εμείς θα φωτίσουμε ιδιαίτερα το έγκλημα όλο το επόμενο διάστημα. Αν εμπλακούν και οι πολίτες… που ξέρετε; μπορεί να ξεφυτρώσει ένα νέο κίνημα αντιδιοδίων ενάντια στο ξεπούλημα του τζόγου στους βαρώνους!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    Από το παρόν μπλογκ έχει καταδειχθεί η καθεστωτική φύση του κινήματος ''Δεν Πληρώνω'', που έχει ως κρυφούς τροφοδότες τους Παπανδρέου, Μπιρμπίλη, Μαγκριώτη και σία υπέρ του κρατικοολιγάρχη Μπόμπολα με το σαμποτάρισμα όσων οδικών αξόνων δεν κατασκευάζει ο ''εθνικός'' μας εργολάβος http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/den-plirono-gr.html

    Αποκαλύψαμε πρόσφατα και την χρηματοδότηση την οποία και επιμελητήρια (ΝΠΔΔ!!!) παρείχαν με κρατικό χρήμα στο ''κίνημα'', κάτι που έγινε μεν θέμα σε διάφορα ΜΜΕ τα οποία ωστόσο εκτός του ότι ''ξέχασαν'' να αναφέρουν την πηγή της είδησης, φρόντισαν στην πλειοψηφία τους να κρύψουν τις πραγματικές διαστάσεις του γεγονότος ώστε να εκθέτουν όσο γίνεται λιγότερο το καθεστώς.

    Φυσικά η στήριξη του καθεστώτος προς το καθεστωτικό κίνημα ''Δεν Πληρώνω'' δεν περιορίζεται στις προβοκάτσιες της Μπιρμπίλη και του Μαγκριώτη που δεν αφήνουν να γίνουν οι παρακαμπτήριες για να τροφοδοτούν τα Τάγματα Εφόδου του ''Δεν Πληρώνω'' με οργισμένους κατοίκους:

    http://liberalcreta.pblogs.gr/2011/03/to-sampotaristiko-kathestws-papandreoy-pisw-apo-to-kinhma-den-pl.html

    Ούτε στην χρηματοδότηση από τα επιμελητήρια που γινόταν με την έγκριση του καθεστώτος.

    Στο κίνημα συμμετέχουν έμπρακτα και αρκετοί Δήμοι οι οποίοι παράλληλα με την καταστροφή των κοινοπραξιών που κατασκευάζουν τους οδικούς άξονας που δεν φτιάχνει ο Μπόμπολας http://oakke.blogspot.com/2011/03/to_09.html

    Φροντίζουν να συμμετέχουν ενεργά στο κίνημα ''Δεν Πληρώνω'' καθοδηγώντας τους δημοτικούς υπαλλήλους/οδηγούς δημοτικών οχημάτων να μην πληρώνουν διόδιαd Φροντίζουν μάλιστα να καλύπτουν οικονομικά την νομική κάλυψη των οδηγών με χρήματα του Δήμου.

    Εδώ μπορείτε να δείτε στο σαϊτ του Προγράμματος ''Διαύγεια'' την ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 54/2011 Ορισμός πληρεξουσίου Δικηγόρου, του Δήμου Ωρωπού, για τον χειρισμό της υποθέσεως της επιβολής διοικητικού προστίμου στον Δήμο Ωρωπού και στους οδηγούς οχημάτων του λόγω μη καταβολής διοδίων τελών

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/oropos/ada/4%CE%91%CE%93%CE%A8%CE%A90%CE%A0-8

    Την ίδια τακτική βέβαια του ''Δεν Πληρώνω'' δεν την υιοθετούν για την Αττική Οδό του Μπόμπολαd Για αυτήν ο Δήμος Ωρωπού όπως φαίνεται στην παρακάτω απόφαση αποφάσισε να συμμετάσχει στο συνδρομητικό πρόγραμμα της εταιρίας του Μπόμπολα προπληρώνοντας 2.175 ευρω για 15 απορριματοφόρα.

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/oropos/ada/4%CE%91%CE%93%CE%A1%CE%A90%CE%A0-%CE%92

    Έτσι είναι... στον κρατικοπαρασιτικό ανατολικό ολιγάρχη Μπόμπολα το καθεστώς πληρώνει, ενώ για τους άλλους ''Δεν Πληρώνει''

    http://liberalcreta.pblogs.gr/2011/04/o-dhmos-wrwpoy-hrhmatodotei-to-den-plhrwnw-alla-plhrwnei-kanonik.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η συμμετοχή εκ μέρους σας στην συζήτηση είναι - όχι μόνο ελεύθερη - αλλά και επιδιώκεται. Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα υβριστικά